RogersBlogg

RogersBlogg

Östersjöseglingars dagbok

Här kommer diverse spridda noteringar om företaget och dess eventuella framgångar riktat till dig med allmännintresse eller som engagerad affärspartner.

Februari och strul med kommentarer?

allmäntPosted by Roger Holmquist Mon, February 04, 2008 15:40:28
Januari har passerat och solen skiner märkbart varmare då den tittar fram...Mitt generösa erbjudande om att inköpa ett plats på min sälspanartur via Tradera planerad till Juni ville sig inte riktigt och man får väl fundera på orsakerna till det...  Hmm.... Kanske januari är fel månad för den sortens erbjudanden? Är prissättningen fel? Det var ju det jag försökte testa på Tradera! 40% av priset!!!Thats a bargain, brother 'n Sister !! Nå, jag får väl testa senare i vår. Annars har jag faktiskt en Jättenyhet(nåja): 
****************************************************************                                       Östersjöseglingar is.....

                                           REAL !!! (Almost...)
****************************************************************
Jo, Jag har skickat in anmälan om F-skatt!! ( ...och namsnkydd! )Så titta in här om några dagar !Javisstja, kan du som eventuellt tittar på denna blogg yxa till egna kommentarer till mina kråkor?Det verkar vara problem med det?Testa gärna och tala om för mig om det inte går på roger@ossgl.com !Tack på förhand!

  • Comments(1)//blogg.ossgl.com/#post8